Videók

DErbi 2018
A Debreceni Egyetem dolgozóinak és családtagjainak hagyományos napjáról készült összefoglaló videoja
Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE

Események

22 feb
Idén is megrendezi szakmai továbbképző tanfolyamát és tudományos ülését a Magyar Gasztroenterológiai Társaság Colon Szekciója az egyetem Általános Orvostudományi Kar Klinikai Központ Belgyógyászati Klinika Gasztroenterológiai Tanszék szervezésében.
21 feb
A Debreceni Egyetem Orosz Központja Ivan Krilov orosz író, költő születésének 250. évfordulója alkalmából meseolvasással és filmvetítéssel egybekötött irodalmi estet szervez.
21 feb
„Research Integrity” címmel rendez szakmai workshop-ot a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Biokémiai és Molekuláris Biológiai Intézete.
20 feb
Kötelező szinten tartó tanfolyamot szervez „Aktualitások a reumatológiában” címmel a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Reumatológiai Tanszéke.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ