Események

02 Dec
A Debreceni Orvostanhallgatók Egyesülete az AIDS világnapja alkalmából jótékonysági koncertet rendez.
02 Dec
„Bőrünk háborúja. Hogyan nyerjünk csatát a bőrt érő támadások ellen?” címmel Juhász István egyetemi tanár (DE Klinikai Központ Bőrgyógyászati Klinika) tart előadást a Szenior Egyetemen.
01 Dec
Sándor Pál: Régi idők focija (1973) című alkotásának vetítésével folytatódik a Debreceni Egyetemen a Nemzeti Filmintézet és a Bölcsészettudományi Kar Művészeti Központ együttműködésében szervezett filmklub.
01 Dec
„A Szahara egykor és ma” címmel Szabó Gergely, a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar Földtudományi Intézetének docense tart előadást/útibeszámolót a Kossuth Lajos Tudományegyetem Baráti Köre Egyesület szervezésében.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.