Köszöntő

Kedves Látogatónk!
Köszöntöm a Debreceni Egyetem Néprajzi Tanszékének oldalán!

Egyetemi képzésünk legfőbb célja, hogy a Közép-Európában együtt élő nyelvi, etnikai, vallási közösségek tárgyi-szellemi hagyatékát elemző, illetve a jelenben folyó kulturális folyamatokat értelmezni képes szakembereket, tanárokat bocsássunk ki tanszékünkről.  

A tantárgyaink, mindennapi tudományos életünk, kutatásaink arra irányulnak, hogy ne csupán térbeli és tárgyköri változatossággal, hanem különböző népek nézőpontjából oktassuk a folytonosan alakuló Közép-Európa néprajzi örökségének jelentésrétegeit.  

Kérem, hogy barangoljon tanszékünk belső oldalain, kutatásaink világát bemutató linkjein, sokszínű kiadványaink tárhelyein!

Kívánom, hogy találja meg Ön is a keresett ismeretanyagot a Néprajzi Tanszék kínálatában.

 

Prof. Dr. Keményfi Róbert
tanszékvezető egyetemi tanár

 

Frissítés dátuma: 2018.11.14.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.