Megjelent a Néprajztudomány című kötet a DE Néprajzi Tanszéken

2022, szeptember 22 - 10:30
Dr. Keményfi Róbert tanszékvezető egyetemi tanár Néprajztudomány című könyve a Néprajz Egyetemi Hallgatóknak sorozatban jelent meg.
 
 
Megjelent Dr. Keményfi Róbert tanszékvezető egyetemi tanár Néprajztudomány című könyve a Néprajz Egyetemi Hallgatóknak sorozatban.
“A tankönyv a velünk élő „néprajzi" jelzővel lefedett/megnevezett tudatos tevékenységek, tudattalan jelenségek hálójából olyan képet igyekszik adni, amely egyrészt felmutatja a néprajz jelentésének radikális átalakulását, jó értelemben vett bővülését, mai - nyugodtan leírható - szabadságát. Másrészt pedig a kötet arról szól, hogy a szerző hogyan látja egy-egy tématerület megközelítésében a néprajz érvényességét.”
 
Hamarosan online elérhető lesz a DE Néprajzi Tanszék honlapján!
 
 
 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.