MENTORPROGRAM

MENTORPROGRAM

 

A Debreceni Egyetem Néprajzi Tanszéke 2021/2022-es tanév őszi szemeszterétől indította útnak új, hallgatói támogató programját, a Szakmai mentor programot.

A Néprajzi Tanszék szakmai mentorálásában az a hallgató részesülhet, aki aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik és a Debreceni Egyetem Néprajzi Tanszékén meghirdetett valamely képzésen végzi egyetemi tanulmányait alap (Bsc), vagy mester (Msc) szakon.

A mentori programja személyre szabott hallgatói támogató, szakmai pártfogó munka. Fő jellemzője, hogy a támogató személy (mentor) a vele együttműködést vállaló hallgató (mentorált) személyes-tanulással és tudományos kutatómunkával kapcsolatos elvárásait feltérképezi és egyetemi tanulmányainak előmenetelében a kölcsönös megállapodásban rögzítettek szerint segíti.  

A minőségi tudományos munka megvalósulását garantálja, hogy szakmai mentor az a személy lehet, aki a Tanszék, vagy az MTA-DE Néprajzi Kutatócsoport munkatársa.

Frissítés dátuma: 2021.11.11.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.