Videók

DErbi 2018
A Debreceni Egyetem dolgozóinak és családtagjainak hagyományos napjáról készült összefoglaló videoja
Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE

Események

27 jún
„Egészségmagatartás, élelmiszer-fogyasztás és tudatos táplálkozás. Merre tovább?” címmel tart szakmai rendezvényt a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Marketing és Kereskedelem Intézete.
26 jún
A Debreceni Egyetemre érkezik mindössze egyetlen napra Hosszú Gyula, az „Utak a holokauszthoz, történetek a holokausztról” című kötet szerzőjének vándorkiállítása.
25 jún
Somogyi Tibor: Bábuk című estjét láthatja a közönség a Debreceni Nyári Egyetemi Színházi Esték keretében.
25 jún
A Debreceni Egyetem Műszaki Kar Építészmérnöki Tanszék hallgatói a 2018/2019-es tanévben nagyváradi helyszínekre készítették féléves tervezési feladataikat, diplomaterveiket.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ