Események

26 jan
Purcell kórus és Orfeo zenekar hangversenye.
25 jan
A Debreceni Egyetem Belgyógyászati Intézete, Családorvosi és Foglalkozás-egészségügyi Tanszéke tudományos továbbképzést rendez „Hipertónia, diabétesz és kardiológia – korszerű gyógyszeres kezelés” címmel.
24 jan
A Közösségi Felsőoktatási Képzési Központ Évindító gazdasági konferenciát rendez „A tudás szerepe a gazdasági sikerekben, egyetemi képzések Nyírbátorban” címmel.
24 jan
„Tudomány, innováció, versenyképesség” címmel rendez tudományos konferenciát az NKFIH-1150-6/2019 azonosító számú „Felsőoktatási Intézményi Kiválósági Program- 4. Vízzel kapcsolatos kutatások” c. pályázat keretében a DE MÉK.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ