Események

20 már
Fiatal Irodalmárok Fóruma a Magyar Irodalom- és Kultúratudományi Intézet Komparatisztikai Műhelyének programjában.
20 már
A Debreceni Egyetem Kancellária Adatbiztonsági Központ adatvédelmi rendezvényt szervez „Adatvédelem másképpen” címmel az intézmény hallgatói számára.
20 már
A DAB Irodalom-, Nyelv-, Kommunikáció- és Médiatudományi Szakbizottsága, a Debreceni Egyetem Irodalom- és Kultúratudományok Doktori Iskolája és a Komparatisztikai Műhely közös programján fiatal kutatók számolnak be eredményeikről.
20 már
Jennifer McCoy (Georgia State University, Atlanta, USA) tart angol nyelvű előadást a Debreceni Egyetem BTK Angol-Amerikai Intézet szervezésében Pernicious Polarization: A Global Threat to Democracy címmel.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ